Korte docu: De architectuur van basisschool Het Volle Leven
Dit is het verhaal van een samenwerking tussen een directeur van een school met een sterke visie op onderwijs en een architect die deze visie vertaalt naar een ruimtelijk ontwerp.

Richard Young, directeur van de openbare basisschool Het Volle Leven vertelt over zijn visie als directeur. Bij Het Volle leven gaat het om meer dan de standaard lespakketten die we gewend zijn; het gaan onder andere om beleving, natuur en respect voor de ander. Gerrit van Es, architect van HVE Architecten, laat zien hoe hij deze visie omzet in ontwerp en het uiteindelijke resultaat.

ExploRail research program – A short documentary
Film about the ExploRail research program (2012 - 2017), a collaboration between railway manager ProRail and the Netherlands Organisation for Scientific Research. The main goal is reducing the vulnerability of the Dutch railway system to disruptions, by working together with all various stakeholders involved.
 

 
 

WEM Conference 2017
The second edition of the WEM Conference was again a great success! WEM is a rapid application modeling without programming. Enables any subject matter expert to create fully functional multi-platform web applications, fast.
 

Utrecht Canal Pride 2017
Dit was de eerste Utrecht Canal Pride en wij waren erbij! Wat een feest en gezelligheid! Dit is de eerste videoproductie die ik samen met Marijn van der Zwaag en Adriaan de Koning maakte vanuit MDNA - Het échte verhaal in de juiste vorm.

Meer info: www.mdna-online.nl 

Wandelnet videocampagne: Wandel Naar Je Werk Dag
Hoogleraar Neuropsychologie aan de VU, Erik Scherder, beschrijft de invloed van wandelen op je brein. Hij legt uit waarom je, vooral in zittende beroepen, meer zou moeten lopen tijdens je werkdag.

Deze videocampagne heb is gemaakt in het kader van Wandel Naar Je Werk Dag 2017 voor Stichting Wandelnet.

Midden In De Aandacht LIVE
Een evenement van Middenin - Projectleiders & Beleidsmakers, over maatschappelijk beleid en vastgoed. Het thema van deze editie was 'het creëren van betekenisvolle plekken.' Bekijk de sfeerimpressie met interviews.

Zwermrijk - Een inspiratiemiddag over anders organiseren bij het Rijk
Maandag 3 april 2017 vond de tweede bijeenkomst van Zwermrijk plaats onder het thema: Durf te leiden! Deze ochtend stond in het teken van het elkaar inspireren en kennis delen op het gebied van effectievere manieren van organiseren waarbij medewerkers optimaal hun talent benutten en in hun kracht staan.
 


WEM Conference 2016
"What a great first edition of our WEM Conference. A day full of inspiring customer successes, information on latest WEM releases and new connections with peers and partners." A video impression of the day and interviews with WEM clients.


JongeHonden - Inhokdag 2016
De JongeHonden Inhokdag 2016; een jonge hondse inhousedag. Tijdens de Inhokdag 2016 gingen de deelnemers aan de slag met hun kernkwaliteiten en het business model canvas. Daarnaast speelden ze een "serious game" om te ontdekken hoe het is een jonge hond te zijn. Een impressie van de dag met de reacties van deelnemers en Jonge Honden Hedzer en Jasmijn.