Aanpak van producties

Beeld zegt meer dan 1000 woorden, dat weten we! Maar hoe verbeeld je wat jij wil vertellen nou echt goed? Dat doen we samen door de kern te pakken en deze te verbeelden middels een professionele videoproductie, voor bijvoorbeeld jouw product of bedrijf.

Ik denk graag met de klant mee over de boodschap van de video, de stijl en distributie van het eindresultaat. De producties zijn inclusief:

Conceptontwikkeling
Concept, script en draaiboek

Productie op locatie
Zelfstandig als camjo of met een team (regisseur, extra cameraman, geluidsman)
Altijd inclusief apparatuur

Montage
Inclusief passende huisstijl, feedback verwerken en rechtenvrije muziek

impressie.png

Bedrijfsfilm laten maken

Bekijk het voorbeeld van de bedrijfsfilm gemaakt voor HVE Architecten. De video gaat niet alleen over het bedrijf, maar juist om de mensen en de visie erachter. Een tevreden klant vertelt hoe de samenwerking verliep en hoe ze samen tot het eindproduct zijn gekomen. Een kort maar persoonlijk en écht verhaal over de visie van een architect.

 

"Ik denk dat mijn doelgroep door deze bedrijfsfilm een goed beeld krijgt hoe ik werk en wat mij als ontwerper bezield. De samenwerking met Jasmijn was heel prettig. Ze stelde de goede vragen en als het antwoord niet duidelijk genoeg was stelde ze de vraag opnieuw maar dan met andere bewoordingen. De vragen waren direct en diepgaand. Je wordt aan het denken gezet over wat je doet en waarom. En dat komt ook heel goed in de documentaire tot zijn recht.

/ HVE Architecten

 

 

Aanpak

 
22291372_1823502524357027_4551001656002288428_o.jpg
IMG_8493.png
schermafbeelding 2018-05-01 om 14.57.15.png
 1. Concept
  We beginnen niet zonder samen te bepalen waarom en voor wie de video gemaakt gaat worden. Ik help met de strategie bepalen, want elk verhaal heeft een doel en een doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we een concept dat aansluit bij jouw boodschap en verhaal. 
   

 2. Script
  Aan de hand van het goedgekeurde concept wordt een script geschreven. De inhoud en de vorm worden tot in de puntjes omschreven. 
   

 3. Productie
  We nemen de film in 1 á 2 dagen op. Vervolgens wordt de video gemonteerd, audio bewerkt, kleurcorrectie gedaan en eventueel grafische vormgeving op basis van de huisstijl toegevoegd. 
   

 4. Aanleveren
  De video is pas af als we er samen tevreden over zijn. Ik help jullie met de distributie van de video en lever het in gewenst format aan.

 
 
 

Wat is jouw verhaal?

Wat is het verhaal dat jij graag wil vertellen? Samen vinden we de juiste vorm voor het échte verhaal van jouw bedrijf! 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Laat een berichtje achter met jouw wens dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 
Naam *
Naam
Type video *